גבינומטר לקבלת טיפים לאירוח גבינות מושלם!
מספר משתתפים:
|
|
|
|
|
|
|
Eyal's Blog
"בוקר טוב." אומר לי יום אחד אחי הגדול, "תתתכונן, היום בצהריים נוסעים למחלבת כבשים."
הבלוג של MAMTAK
הכבש השישה עשר
עד לאחרונה לא הקדשתי מחשבה רבה למוצרי חלב ולגבינות כבשים בפרט, אני בדרך כלל מסתפקת בגבינה לבנה, יוגורט ומדי פעם קונה את הגבינה הקשה הזולה ביותר שיש במעדנייה של הסופר כדי לגרד ולהוסיף לספגטי...אבל מתברר שכל הגבינות הזולות האלה "בסגנון פטה" וסגנונות אחרים הן בכלל לא גבינות אלא שומן צמחי עם תוספות.
דודבן על העץ
אבא, איזה מין קינוח זה?
הגבינות המצולמות בפוסט הבא, כמו גם קשקבל, מנצ'גו, צ'דר, ואורדה מיוצרות במחלבת משק דותן שבכפר שמואל. בסיור שהוזמנתי אליו טעמתי גבינות באיכות מעולה – וזו בלשון המעטה.
|
|
|
|
|
|