חיפוש:
גבינת החודש
גבינת החודש
חלומי - בריח מנטה
המשך
גבינומטר

גבינומטר לקבלת טיפים לאירוח גבינות מושלם!

מספר משתתפים:
חשב
פיצה בלקנית מקסיקנית
המתכון באדיבות השף יואב בלימן, מסעדת "פרידה קאלו"
התמונה באדיבות מור סגל

מרכיבים:
4 עלי טורטיה בקוטר 25 ס"מ
1 חציל קלוי באש, מנוקה מהקליפה
100 גרם זיתי קלמנטה, מגולענים וחצויים
1 בצל סגול, פרוס
חופן פלפל חליפיניו משומר ופרוס
100 גרם פלפלים קלויים, חתוכים לרצועות
2 עגבניות מרוסקות בפומפיה
מלח ופלפל
שמן זית
200 גרם קשקבל כבשים, מגורדת
 
אופן ההכנה:
1.       על כל עלה טורטיה מפזרים מעט מהעגבניות המרוסקות, מלח ופלפל ומעט שמן זית.
2.       מחלקים את החציל בין כל הפיצות וחוזרים על עולה זו גם עם הפלפל הקלוי, הבצל הסגול, הזיתים, והחליפיניו.
3.       מפזרים מהקשקבל באופן שיכסה היטב את כל הפיצות ויוצקים מעט שמן זית על כל פיצה.
4.       מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לכ-7 דקות (או עד שהגבינה משחימה מעט וכך גם עלה הטורטיה.
5.       מצננים מעט, חותכיפ לפרוסות ובתאבון.
תגובות
שם הכותב
כותרת
טוען תגובות..