חיפוש:
גבינת החודש
גבינת החודש
חלומי - בריח מנטה
המשך
גבינומטר

גבינומטר לקבלת טיפים לאירוח גבינות מושלם!

מספר משתתפים:
חשב
מרק קשקבל מחלב כבשים ותרד
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב
 
 
חומרים
1 ליטר ציר עוף עשיר וביתי או ציר ירקות
250 גרם גבינת קשקבל כבשים חתוכה לקוביות גדולות
2 כוסות תרד שטוף מיובש וקצוץ דק
מלח ים גס
פלפל לבן גרוס טרי
3 כפות יין מוסקט לבן או יין גוורצטרמינר
קורט אגוז מוסקט מגורר טרי
 
אופן ההכנה
מחממים את ציר העוף או ציר הירקות בסיר עם תחתית עבה.
מוסיפים את עלי התרד הקצוצים ומאדים במשך דקות מעטות בלבד.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את קוביות גבינת קשקבל הכבשים.
מתבלים בקורט מוסקט מגורר טרי, במלח ים ובפלפל לבן.
מבשלים על אש קטנה מספר דקות או עד שהגבינה נמסה.
מערבבים בכף עץ שטוחה ומגישים מיד. 
 
המלצת הגשה: לפזר מלמעלה קרוטונים עשויים מחלה מתוקה.
תגובות
שם הכותב
כותרת
טוען תגובות..