חיפוש:
גבינת החודש
גבינת החודש
חלומי - בריח מנטה
המשך
גבינומטר

גבינומטר לקבלת טיפים לאירוח גבינות מושלם!

מספר משתתפים:
חשב
פול ירוק בקשקבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב
 
חומרים
1 ק"ג פול בלאדי ירוק (הפולים הקטנים)
150 גרם קשקבל כבשים מיושנת
1/2 כוס שמן זית סורי
2-3 כרישות צעירות
1 כף זרעוני כוסברה
קורט כורכום
1 כוס יין לבן יבש
זרעוני פלפל שחור
מלח ים גס
 
אופן ההכנה
מנקים את פולי הפול מהקליפה החיצונית והפנימית. מנקים את .הכרישות מהעלים הירוקים ופורסים את הכרישה לפרוסות דקות. קולים את זרעוני הכוסברה וכותשים במכתש עם הפלפל השחור. מחממים מחבת ברזל עבה. מציפים בשמן הזית מחכים עד שהשמן יתחמם מעט. מטגנים את הכרישות מס' דק ומוסיפים את הפול הירוק המקולף. מבשלים על אש קטנה. מוסיפים את תערובת זרעי הכוסברה, הפלפל השחור והכורכום. מציפים ביין לבן ומבשלים עוד עשר דק' לערך. מתבלים במלח ים. מורידים מהאש. מגרדים מעל הפול את גבית הקצ'קבל, מערבבים קלות ומגישים.
תגובות
שם הכותב
כותרת
טוען תגובות..